Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.
Legnépszerűbb termékek
Kivánságlistára
Összehasonlítás
A(z) 6 értékelése alapján.
Kivánságlistára
Összehasonlítás
Kivánságlistára
Összehasonlítás
Kivánságlistára
Összehasonlítás
Kivánságlistára
Összehasonlítás

Garanciális feltételek

Tisztelt ügyfelünk!

 

 

Engedje meg hogy a garanciális feltételeinket ismertessük önnek!

 

 

          A www.androidvasar.hu -n levő minden termékre garancia vonatkozik. A kisebb ( 10 000Ft alatti) értékű eszközökre 8 munkanap elégedettségi garanciát kínálunk, míg minden ezen érték feletti termékre 1 ÉV hivatalos jótállás van.

Fontos tudni, hogy tegyük fel egy telefonnál mely dologra, mennyi és milyen garancia vonatkozik:

 

- A kijelzőre beleértve az érintőkijelzőt is 7 nap garanciát vállal a szolgáltató a termék átvételétől számítva. Ezen az időn belül a készüléket közvetlen cseréljük, javításra nem kerül sor. Amennyiben a hét nap letelt, a kijelző javítása 5-15 000Ft-ba kerül mérettől függően.

 

- Fizikai sérülésre, behatásra NINCS garancia. Egyetlen kivétellel: Ha a termék így érkezett. Ezt az ügyfél az érkezés napján a kicsomagolás után haladéktalanul bejelenteni köteles a [email protected] e-mail címen 3-5 fotóval mellékelve amelyen látszik az érkezés dátuma és a kibontott postai csomagolás hogy a termék valóban aznap érkezett. Ezeknél az úgynevezett "DOA" ( Halottan érkezett ) esetekre is azonnali cserét kínálunk.

 

- Tartozékokra a garancia 8 munkanap. Ezen időn belül tökéletesen letesztelhető az aksik élettartama, a gyári fülesek, töltő minősége. Ha letelt, akkor egy tartozékért átlagban 1-2000Ft-ot kell felszámítanunk.

 

- A magyar menü elkészítését kollégánk végzi el. Amennyiben sikertelen a KÜLÖN szolgáltatás, akkor az árát visszautalják. Esetlegesen ha a magyar menü hiányos, pontatlan, akkor kísérletet teszünk ingyenes finomhangolására, vagy akár visszaállítjuk az eredeti angol nyelvet, és a magyarítás visszajár. Fontos: A magyarított menü lassúságára, lefagyására, akár instabilitására garanciát nem vállalunk, mert ezt nem a gyártó telepíti fel az esetek túlnyomó részében.

 

- Folyamatos használat melletti elhasználódó kopó alkatrészekre garancia 10 nap. Amennyiben a készüléken a gomb(ok), kihúzható szerelékek, hátlap, és minden ami folyamatos érintés alatt van tíz napon belül elromlanak akkor ingyenesen megjavításra kerül kivétel, ha látszódik hogy nem rendeltetésszerűen volt használva a készülék. Tipikus nem garanciás esete az ilyeneknek, hogy a mobil gombsora az intenzív használattól, és zsebbehordástól elkopik a hosszú idők során.

 

- Elállás esetén, amennyiben nem eredeti csomagolásban, esetleges hiányzó (vagy törött) tartozékkal kapjuk vissza a készüléket, akkor tartozékonként 2000Ft pótlási díj kerül levonásra.

 

Köszönjük, hogy elolvasta a feltételeinket.

 

 

 

Tisztelettel: Droid Mobiles Kft

Mozgásba hozta: GrenT Média