Gesture Sensing Phablet kitűnő képességgel

Az Android operációs rendszert legfőképpen mobil, tablet és különböző automatizálás alapú ipari gyártói alkalmazzák előszeretettel, mivel a platform rendkívül kényelmes, felhasználóbarát, egyszerű és kiváló teljesítménnyel rendelkezik.

 

N3 Gesture Sensing Phablet!

 

Az N3-as típusú Gesture Sensing Phablet okostelefon gyártója szintén az Android operációs mellett döntött, mégpedig az Android 4.2 operációs rendszerrel látta el a készüléket. Az N3 Gesture Sensing Phablet rendkívüli teljesítménnyel rendelkezik és kitűnő szolgáltatásokat tartalmaz, amelyeket érdemes áttanulmányozni részletesebben. Az okostelefon agya nem más, mint egy erős MTK6589 Cortex-A7 Quad Core processzor, ami 4 magos felbontásban 1,2 GHz-es.

 

 

 

Az akadálymentes játékok igénybevételét a PowerVR SGX544MP kapacitású grafikai processzor biztosítja, ami a filmekhez és különböző applikációkhoz elengedhetetlen eszköz. Az N3 Gesture Sensing Phablet rendkívüli memóriával rendelkezik, ami a gyors működtetést és az információk raktározását biztosítja. A ROM memória 8GB-os a RAM pedig 1GB-al rendelkezik, viszont, amennyiben bővíteni szeretnénk a készülék memória kapacitását, egy Micro SD (Tran sflash) kártya használatával, akár 32 GB-is bővíthetünk, ami már egy komoly tárolási lehetőséget nyújt a felhasználók számára. A Gesture Sensing Phablet egy 5.7 hüvelykes, 5 pontos kapacitív moultitouch kijelzőt kapott, ami egy beépített G-sensor funkció által érzékeli a felhasználó kézmozdulatait, a képernyő HD felbontású, mégpedig 1280 x 720 pixeles.

 

 

 

 

A sikeres és tiszta fotók készítésében a 13 MP-es Dual Kamera segít, ami vakuval és autofókusszal van ellátva. Az interneten való böngészést a Wi-Fi router biztosítja, az ismeretlen úti célokhoz pedig, egy beépített GPS navigációs rendszer kísér el. A különböző extraszolgáltatások közé tartozik az adatcseréhez szükséges Bluetooth csatlakoztató, a vidám zenék hallgatásához elengedhetetlen Rádió és Mp3, az irodai munkákhoz pedig az Office csomag ajánlott, ami Word, Excel és PPT programokat tartalmaz. Kérjük, tekintse meg a készülék többi adatait is, mivel kiváló árban, rendkívüli tudást nyújt, bármelyik felhasználó számára!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!


nyolc − = 3